Welkom bij


Boekel Gaming is anders dan anderen, wij denken in oplossingen en kansen, niet in beperkingen. Wij hebben passie, zijn buitengewoon enthousiast en vol met nieuwe ideeën.

Ons bedrijf is een echt familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat. Na een langdurige interne opleiding is de tweede generatie actief binnen ons bedrijf. Hierdoor hebben we het beste van twee werelden in huis, de ervaring en vertrouwde kwaliteit van vroeger verrijkt met een enthousiaste blik en de kennis van nu.

Krachtige merken en geweldige spelletjes dat vinden wij fantastisch, daar zetten we dan ook dagelijks op in. Wij monitoren, analyseren en luisteren goed wat voor behoefte er is in de markt, en koppelen dit terug aan onze ontwikkelings-partners. Zo komen we tot steeds betere en mooiere spelconcepten.

Wij hebben een hekel aan storingen rijden, daarom kiezen wij ervoor om storingen te voorkomen. Dit doen wij door te blijven investeren in enkel hoogwaardige producten, ons machinepark nieuw te houden en onze gebruikte machines, alvorens ze storingen geven, te verkopen aan collega-bedrijven die wel van storingen houden. Ook investeren we in structureel onderhoud. Met al deze maatregelen houden wij ons storingspercentage beduidend lager dan bij de meeste van onze collega-bedrijven. Mocht er onverhoopt toch een defect zijn dan zorgen wij uiteraard snel voor een oplossing.

Wij vinden het heel leuk dat je op onze website bent, als je zin en meer tijd hebt, kijk dan gerust even rond. Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag klant worden, dan vinden wij het leuk als je vrijblijvend contact met ons opneemt.

Wie zijn wij

Wat leuk dat je interesse hebt in ons bedrijf. Graag stellen we onszelf even voor, wij zijn familie van Boekel en zijn de gepassioneerde drijfveer achter Boekel Gaming.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag klant worden, dan vinden wij het leuk als je vrijblijvend contact met één van ons opneemtOnze services
Succesvolle titels
Heeft u vragen of wilt u advies?
Bel 073 – 599 4310