Klant worden


Bij Boekel Gaming, vinden wij klanttevredenheid extreem belangrijk. Gezamenlijk plukken we de vruchten van de speelautomaten-omzet. Als de klant niet tevreden is met ons, is het haast niet mogelijk om maximale omzet te generen.

De horeca is een echte mensen branche, wij houden dan ook echt van aangenaam persoonlijk contact met onze klanten. Natuurlijk is het niet alleen gezellig, ons team is dagelijks bezig met het monitoren, analyseren en aan te passen, om zo op een verantwoorde manier de omzet te blijven optimaliseren. Dit realiseren wij door de juiste beleving voor je gasten te creëren en steeds op zoek te zijn naar de beste speelautomaten voor jouw horeca-concept.

Omdat ieder horeca-concept andere inspanning eist, zijn wij altijd op diverse fronten aan het innoveren en testen. Sommige ondernemers staan hiervoor open, sommige willen het liever pas uitvoeren als het concept bewezen is. Uiteraard zijn er ook ondernemers die bij het oude vertrouwden willen blijven. Al onze klanten worden in hun waarde gelaten. We zullen altijd gezamenlijk kijken wat het beste bij de klant past.

Heb je al een horecabedrijf met speelautomaten, vergeet dan niet je exploitatieovereenkomst tijdig op te zeggen bij je huidige leverancier. Zo voorkom je automatische verlenging, van de overeenkomst. Meestal moet je dit maximaal drie tot zes maanden van tevoren doen middels een aangetekend schrijven, maar je kunt dit ook al doen als de overeenkomst bijvoorbeeld nog twee jaar loopt. Een model-opzegbrief kun je bij ons op de website downloaden.

Graag geven we je ook advies over de speelautomaten die je hebt staan, zijn ze niet te oud? Zijn ze wel goed? Kan het niet beter? Als je ons een e-mail stuurt met daarin de titels van de spelletjes en een omzet indicatie en wat voor soort horecabedrijf. Dan kunnen we je kosteloos een advies geven. Uiteraard kun je ook gewoon bellen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe klanten, en komen graag met jou in contact.

Ondernemers die openstaan voor nieuwe concepten, daar houden wij van. Heb je zelf een idee of ben je benieuwd naar onze ideeën, dan nodigen we je van harte uit om dit samen te bespreken onder het genot van een overheerlijk kopje koffie.

Graag staan we je telefonisch of per mail te woord, zo kunt u een duidelijk beeld krijgen van wat wij doen. Uiteindelijk zijn wij zelf voorstander van een persoonlijk gesprek om alles tot in detail uit te leggen en te bespreken.

Heeft u vragen of wilt u advies? 073 – 599 4310