Test je speelgedrag


LOOP JE GEVAAR OM AAN HET SPEL VERSLAAFD TE RAKEN?
Frequent deelname aan een kansspel is zeker niet synoniem aan kansspelverslaving. De speelfrequentie is hierbij niet bepalend, ook al zou je denken dat dit anders is. Er zijn vaak andere omstandigheden die ervoor zorgen dat iemand teveel verliest in het spel. Kansspelaanbieders hebben naar onze mening een zorgplicht richting hun spelers. Alle medewerkers van Boekel gaming nemen hun zorgplicht erg serieus en willen graag kansspelverslaving beperken en waar mogelijk, voorkomen.

DOE DE ZELFTEST
Klik op volgende link en test jezelf middels de “Speel bewust zelftest” . Deze test geeft weer of je op een verantwoorde wijze deelneemt aan het spel.

De test bestaat uit negen meerkeuze-vragen over uw speelgedrag en gedachten. Denk goed na en beantwoord elke vraag zo eerlijk mogelijk. Na het invullen van de test wordt jouw score en de conclusie getoond. Let op: deze test is om je te helpen vaststellen of je op een veilige en verantwoorde wijze deelneemt aan het spel. Dit kan je eerste stap zijn naar een gezonder en gelukkiger leven.

Heeft u vragen of wilt u advies? 073 – 599 4310