Fun 4 Four


Fun 4 Four tafel van TAB, is een mooi spelconcept om uw gasten extra entertainment te bieden in uw horecabedrijf. Boekel Gaming heeft uitsluitend nieuwe modellen Fun 4 Four tafels. Omdat wij enkel met hoogwaardig en jonge tafels werken, geeft dit minder storingen. Mocht er onverhoopt toch een defect zijn dan hebben wij een eigen team van technische mensen. Ons team is snel op locatie om het defect te verhelpen. Helaas zijn er veel Fun 4 Four tafels welke niet aan de wettelijke eisen voldoen, onze Fun 4 Four tafels voldoen altijd aan de wettelijke eisen. Op het moment dat u een tafel in uw horecabedrijf heeft staan welke niet voldoet aan de wettelijke eisen, dan loopt u risico om uw drank en horeca vergunning kwijt te raken.

Wij vinden het heel leuk dat je op onze website bent, als je zin en meer tijd hebt, kijk dan gerust even rond. Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag klant worden, dan vinden wij het leuk als je vrijblijvend contact met ons opneemt.

Wie zijn wij

Wat leuk dat je interesse hebt in ons bedrijf. Graag stellen we onszelf even voor, wij zijn familie van Boekel en zijn de gepassioneerde drijfveer achter Boekel Gaming.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag klant worden, dan vinden wij het leuk als je vrijblijvend contact met één van ons opneemtOnze services
Succesvolle titels
Heeft u vragen of wilt u advies?
Bel 073 – 599 4310